Complex - Curăţarea colonului 300gr

Preț 42,00 ron tax incl.

 Produsul Curăţarea colonului este un excelent detoxifiant, stimulează tranzitul intestinal şi reduce greutatea corporală prin scăderea apetitului şi împiedicarea absorbţiei glucidelor şi lipidelor. Suplimentul Curăţarea colonului este un excelent aliat  pentru curele de slăbire.Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe


Complex - Curăţarea colonului 300gr


 Stimulentul Curăţarea colonului este un produs foarte eficient pentru persoanele care doresc sa slăbească într-un mod sănătos! Fiind un complex alcătuit din plante medicinale şi argilă, produsul Curăţarea colonului este recomandat de către medici pentru efectul său detoxifiant, laxativ, stimulează tranzitul intestinal  şi protejează mucoasa intestinală. De asemenea, "Curăţarea colonului"  este recomandat şi pentru proprietatea sa de eliminare a mirosului neplăcut al corpului şi totodată reduce efectele nocive ale radiaţiilor.

 

Produsul Curăţarea colonului este alcătuit din următoarele ingrediente:


   Seminţe de Plantago ovata, argilă verde, frunze de senna (Sennae folium) 13%, seminţe de in (Lini semen) 10%, tuberculi de topinambur (Helianthus tuberosus), fructe de soc (Sambuci fructus), lucernă (Medicaginis herba), rădăcină de cicoare (Cichorii radix), fructe de cardamom (Cardamomi fructus), rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), cuişoare (Caryophyllorum flos), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), ulei esenţial de portocale (Aurantii aetheroleum).


Efecte şi recomandări ale produsului Curăţarea colonului:

 - detoxifiant – elimină toxinele şi depunerile din colon;

 - laxativ – stimulează tranzitul intestinal;

 - împiedică absorbţia glucidelor, lipidelor şi a colesterolului de la nivel intestinal;

 - contribuie la echilibrarea florei intestinale;

 - reduce greutatea corporală prin scăderea apetitului şi împiedicarea absorbţiei glucidelor şi lipidelor;

 - conferă saţietate prin aportul de fibre care absorb apă şi îşi măresc volumul de 8-14 ori;

 - protejează mucoasa tubului digestiv eliminând disconfortul abdominal;

 - ajută eliminarea organismelor dăunătoare din intestin;

 - îmbunătăţeşte starea pielii;

 - elimină mirosul neplăcut al corpului;

 - ajută la eliminarea metalelor grele;

 - reduce efectele nocive ale radiaţiilor.


Complex - Curăţarea colonului - Mod de administrare:

 Pentru adulţi se începe cura cu 1 linguriţă (2g) din produsul Complex curăţarea colonului pe zi, timp de 3 zile, apoi se creşte la 1 lingură (4 g) pe zi. Dacă tranzitul intestinal este lent (scaun la 2-3 zile) se administreaza în primele 3 zile câte 1 lingură pe zi, apoi se continuă cu câte 1 lingură de 2 ori pe zi.

 Pentru copii se începe cura cu jumătate de linguriţă (1g) pe zi, timp de 3 zile, apoi se creşte la 1 linguriţă (2g) pe zi.

*Se administrează cu iaurt, suc de fructe sau apă, de preferinţă dimineaţa şi seara pe stomacul gol.

*Consumaţi în decurs de 30 minute de la ingerare minim 400 ml de lichide. Pentru eficienţă maximă se recomandă consumul zilnic de cel puţin 2 litri de lichide. Efectul laxativ se instalează dupa 8-10 ore de la ingerare.

*Durata unei cure este de 1-2 luni. Cura cu stimulentul Complex - curăţarea colonului se poate repeta după o pauză de o lună. Pentru detoxifiere se recomandă anual două cure de câte două luni. Pentru cură de slăbire adăugaţi la micul dejun şi cină acest produs.

Complex - Curăţarea colonului - Atenţionări:

 Nu se recomandă Complex - Curăţarea colonului în sarcină, alăptare, copiilor sub 12 ani, în caz de obstrucţii şi inflamaţii acute ale intestinelor şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

*Dacă nu consumaţi minim 400ml de apă în decurs de 30 minute de la ingerarea produsului, fibrele nu-şi vor putea creşte suficient volumul, vor absorbi lichidele din stomac şi intestin, ducând la apariţia crampelor, balonării, sau chiar a constipaţiei.

*La începutul curei de detoxifiere cu  Complex - Curăţarea colonului, unele persoane se pot confrunta cu senzaţii de greaţă, uşoare dureri abdominale, flatulenţă sau diaree. Acestea sunt semne că organismul începe să lucreze şi să elimine toxinele. Cura de purificare a organismului nu trebuie întreruptă. Dacă aceste reacţii sunt prea supărătoare, reduceți din nou doza la o linguriţă pe zi, până la dispariția disconfortului, apoi creșteți gradat, menţinand o doză confortabilă.

*În prima săptămână este posibil să observaţi că urina şi scaunul au un miros puternic sau o culoare mai închisă, iar transpiraţia este mai abundentă, semn ca detoxifierea organismului a început.

*Posibil să aveţi scaun de 2-3 ori pe zi. Dacă eliminarile sunt mai frecvente, reduceţi doza la o linguriţă pe zi.


Complex - Curăţarea colonului - Efecte secundare şi interacţiuni: 

 Produsul Complex - Curăţarea colonului trebuie luat la un interval de minim 2 ore față de administrarea medicamentelor, deoarece reduce absorbţia intestinală a acestora. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Complex - Curăţarea colonului - Mod de prezentare

Suplimentul Complex - Curăţarea colonului conţine 300 g.

 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu