Ceai Sveltaflor pentru slăbit

Preț 4,40 ron tax incl.

   Ceaiul Sveltaflor pentru slăbit este un advărat suport în controlul greutăţii şi un excelent aliat în menţinerea unei greutăţi normale.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

 Ceai Sveltaflor pentru slăbit

  Prin formula sa complexă, ceaiul Sveltaflor pentru slăbit are o acţiune diuretică, laxativă, sudorifică şi depurativă. Datorită acestor acţiuni, ceaiul Sveltaflor pentru slăbit este recomandat cu succes de către medicii specialişti în curele de slăbire.


 Ceaiul Sveltaflor pentru slăbit conţine următoarele ingrediente:

  Frunze de senna (Sennae folium), flori de muşeţel (Chamomillae Flos), flori de soc (Sambuci flores), sulfină (Meliloti herba), flori de lavandă (Lavandulae flos), mentă (Menthae herba).

 Ceaiul Sveltaflor pentru slăbit are următoarele efecte:

  Frunzele de senna conțin glicozode antrachinonice care au capacitatea de a mări peristaltismul intestinului gros, având efect laxativ. Sulfina, menta și lavanda conţin principii active cu acţiune diuretică şi sudorifică. Poliholozidele şi uleiul volatil din muşeţel conferă proprietăţi antitoxice. Datorită compoziţiei lor, florile de soc imprimă un efect purificator prin:

- mărirea activităţii secretorii a glandelor sudoripare;

- stimularea diurezei prin acţiunea asupra epiteliului renal;

- favorizarea evacuării conţinutului intestinal.

 

 Ceai Sveltaflor pentru slăbit - Recomandări: 

 Ceaiul Sveltaflor pentru slăbit este recomandat datorită acţiunilor sale ca şi ajutor în cura de slăbire.

 Ceai Sveltaflor pentru slăbit - Contraindicaţii:

 Nu este indicată utilizarea ceaiului Sveltaflor pentru slăbit persoanelor care suferă de diaree sau deshidratare. De asemenea, ceaiul Sveltaflor nu este indicat nici copiilor sub 12 ani.

Sarcină şi alăptare: nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

 Ceai Sveltator pentru slăbit - Efecte secundare şi interacţiuni:

 La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare ale utilizării ceaiului Sveltaflor pentru slăbit

 Ceai Sveltaflor pentru slăbit - Mod de preparare:

  Se toarnă 200 ml apă clocotită peste 1 linguriţă amestec de plante şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

  Ceai Sveltaflor pentru slăbit - Mod de întrebuinţare:

 Pentru copii peste 12 ani şi adulţi: se beau 1-2 căni cu ceai Sveltaflor pentru slăbit pe zi, dimineaţa şi seara, neasociat cu alimentaţia, neîndulcit. Dacă efectul laxativ este prea intens, se reuce doza la 1 cană pe zi sau la 2 zile, în funcţie de toleranţa digestivă a persoanei. Durata unei cure obişnuite este de 6-8 săptămâni, cu pauză de 1 lună.

La vârstnici se administrează 10 zile consecutiv, apoi câte o cană la 2 zile.

 Ceai Sveltaflor pentru slăbit - Asocieri recomandate:

 Pentru cura de slăbire recomandăm ceaiul Sveltaflor timp de o lună, apoi două luni capsule Silueta Perfectă-controlul apetitului împreună cu Silueta Perfectă-controlul greutăţii, urmate încă două luni de complexul Silueta Perfectă-saţietate cu fibre.

 Ceai Sveltaflor pentru slăbit - Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă:

   În timpul curei de slăbire vă recomandăm să evitaţi consumul de carne şi peşte grase, conservate sau afumate, brânzeturi grase, sărate, leguminoase boabe, pâine, cartofi, paste făinoase (în cantităţi mari), fructe dulci sau uscate, dulciuri concentrate, prăjituri, produse de patiserie, frişcă, smântână, creme, slănină, untură, sosuri grase, aluaturi cu unt, oleaginoase, lapte integral. Este bine şi să reduceţi consumul de sare. Este bine să consumaţi legume şi fructe (în funcţie de conţinutul glucidic), zarzavaturi, pâine neagră sau intermediară (în cantităţi moderate), leguminoase (în cantităţi moderate), carne slabă, peşte slab, brânză de vaci, brânză slabă, iaurt şi lapte degresat, ciuperci, uleiuri vegetale, unt (cantităţi reduse). Se consumă minim 2 litri pe zi de lichide (apă plată, de izvor, sucuri de legume şi fructe).

 Ceai Sveltaflor pentru slăbit - Mod de prezentare: 

 O cutie cu ceai Sveltaflor pentru slăbit conţine 50 grame de plantă.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu