Maxima - 100 cps

Preț 60,00 ron tax incl.

Afrodisiac, creste dorinta sexuala, amplifica libidoul si potenta sexuala masculina, trateaza impotenta sexuala, creste sinteza hormonilor sexuali, dintre care a testosteronului cu 30%, regenereaza mucoasa uterina, motiv pentru care se recomandă administrarea acestuia după naştere şi în ultimele zile ale ciclului menstrual, îmbunătăţeşte capacitatea fizică şi psihică.

Nou

Adaugă în lista de dorințe

 

MAXIMA – 100 CAPSULE

 

Potenta Maximă cu Maxima

 Produsul pentru potenta Maxima este obtinut din ingrediente naturale si te ajuta sa ai o viata sexuala sanatoasa.  Mareste potenta, dorinta si libidoul sexual si potenteaza obtinerea unor erectii mult mai puternice.

Compozitie Maxima

• Maxima este complexul flavonoizilor din sorg şi al concentratului fructului Tribulus Terrestris;
• Maxima stimulează secreţia celui mai activ hormon steroid androgen, testosteronul, îmbunătăţeşte capacitatea fizică şi psihică, facilitează regenerarea mucoasei uterine, motiv pentru care se recomandă administrarea acestuia după naştere şi în ultimele zile ale ciclului menstrual;
• Maxima este bogat în saponoizi vegetali, flavonoizi şi antioxidanţi.

Mod de administrare Maxima

  Maxima se administreaza cate 3 x 2 sau 2 x 2 capsule/zi. A se înghiţi cu multă apă. Atenţie! A nu se depăşi doza zilnică recomandată de Maxima!


Ce este Tribulus terrestris ?

 Tribulus terrestris este o plantă răspândită pe toată suprafaţa terestră. În China Tribulus terrestris a fost folosit de peste 400 ani, pentru amplificarea libidoului şi a potenţei sexuale masculine. În unele regiuni ale Europei Tribulus terrestris este folosit de secole pentru creşterea dorinţei sexuale şi pentru tratamentul impotenţei. Tribulus terrestris are un puternic efect afrodisiac. S-a demonstrat că planta creşte în mod semnificativ sinteza hormonilor sexuali, dintre care a testosteronului cu 30%. În urma unui studiu pe animale s-a constatat că, deja după o lună duce la creşterea importantă a numărului şi mobilităţii spermatozoizilor.

 Tribulus terrestris tonifică sistemul nervos prin îndepărtareadepozitelor produse în unele segmente ale căilor nervoase. Stimulează funcţiile cerebrale, are efect energizant.

Tribulus terrestris, afrodisiac care rezolva problemele sexuale

 Tribulus terrestris este o plantă ce a devenit din ce în ce mai populară și este din ce în ce mai căutată în ultimii ani pentru efectele sale benefice pe care le are asupra organismului uman. Nu vă lăsați însă păcăliți de denumirea pompoasă și sofisticată. De fapt, planta tribulus terrestris se găsește și la noi în țară și poartă denumirea de colții babei, sau de colțul babei. Cu siguranță că mulți dintre noi am auzit această denumire însă puțini știm ce efecte benefice poate avea aceasta asupra organismului și de ce este recomandată în problemele sexuale.

Prezentare generală a plantei tribulus terrestris

 Planta tribulus terrestris este o plantă erbacee, anuală, cu flori, ce desemnează un fruct spinos cu trei ramificații, din denumirea latinească tribolos. Tribulus terrestris a fost cunoscută încă din cele mai vechi timpuri iar chinezii și japonezii o foloseau pentru tratara afecțiunilor cardiovasculare, ale ficatului, ale rinichilor și de asemenea pentru tratarea disfuncțiilor sexuale. Grecii o foloseau ca și tratament pentru revitalizare și pe post de energizant. Această plantă, tribulus terrestris se găsește cu precădere pe câmpii, în zona de stepă, pe pășuni, pe pajiști, pe teren nisipos, în zone cu sol sărac în nutrienți, sau cu climă deșertică. Tulpina plantei poate ajunge până la 60 cm în înălțime și frunzele de culoare galbenă înfloresc în perioada mai-septembrie. De asemenea, această plantă mai conține și fructe, ca o capsulă păroasă, cu țepi lungi, divergenți. Din punct de vedere al compoziției și compușilor ce alcătuiesc planta, tribulus terrestris conține în tulpină flavonoli, saponine, frunzele conțin apă, lipide, proteine, acid ascorbic, pigmenți, în vreme ce floril conțin pigmenți, polizaharide iar semințele conțin harmin.

Tribulus terrestris este un afrodisiac puternic, crește vigoarea sexuală și sporește secreția de testosteron

 Tribulus terrestris este utilizată pentru tratarea unei game foarte variate de afecțiuni. De la această plantă utilizăm atât florile, cât și fructele, frunzele și semințele. Așadar, tribulus terrestris acționează ca un tonic general, ca un afrodisiac puternic, atât la bărbați cât și la femei, crește vigoarea sexuală și sporește secreția de testosteron. Testosteronul este hormonul sexual care stimulează centrul din creier responsabil pentru activitatea sexuală la bărbați. Se știe că una din cauzele disfuncțiilor sexuale este dezechilibrul hormonal. Tribulus terrestris reface acest echilibru și astfel determină îmbunătățirea activității sexuale. De asemenea, tribulus terrestris este folosită pentru a reduce simptomele menopauzei. Printre simptomele menopauzei enumerăm bufeurile de căldură care afectează foarte multe femei. Acestea apar la început noaptea, pentru ca mai apoi să se multiplice, determinând transpirație abundentă. De asemenea, scăderea libidoului, a apetitului sexual și senzația de uscăciune vaginală sunt alte semne ce însoțesc menopauza. Sânii devin mai moi, mai lăsați, iar infecțiile urinare și vaginale se intensifică. Pot apărea și tulburări psihice și emoționale ce pot fi însoțite de schimbări de dispoziție, iritabilitate, anxietate, insomnie, oboseală, depresie, etc. Planta tribulus terrestris are capacitatea de a diminua din aceste simptome neplăcute. Mai mult decât atât, tribulus terrestris crește masa musculară a sportivilor, ajută în problemele cardiace, ameliorează circulația sangvină, crește imunitatea generală a organismului, diminuează agresivitatea și anxietatea și stimulează activitatea cerebrală.

Cum se utilizează tribulus terrestris?

 De la planta tribulus terrestris se utilizează atât frunzele, florile, cât și semințele și fructele și există o sumedenie de produse în farmaciile naturiste și nu numai de unde această plantă poate fi procurată fie sub formă de pulbere, fie sub formă de capsule. Este deosebit de important să respectați întocmai indicațiile farmacistului și ale prospectului.

Ce beneficii are tribulus terrestris asupra organismului?

 Poate vă întrebați pentru ce putem folosi tribulus terrestris. Așa cum am menționat în rândurile de mai sus, tribulus terrestris are numeroase întrebuințări și este utilizată din ce în ce mai mult devenind chiar o plantă la modă datorită efectelor sale afrodisiace și datorită efectelor de creștere a testosteronului. Planta este de asemenea populară printre practicanții de body building pentru că aceasta ajută la creșterea masei musculare și a forței.

Tribulus terrestris inlocuiește steroizii anabolizanți.

 Aceasta este principala cauză pentru care planta tribulus terrestris este foarte la modă printre practicanții de body building. Așadar, tribulus terrestris mărește performanțele fizice, este un tonic general al organismului și stimulează producția de testosteron.

Tribulus terrestris este un puternic afrodisiac.

 Tribulus terrestris este o plantă cu proprietăți afrodisiace bine cunoscute în întreaga lume astfel încât este folosit în medicina homeopată tradițională pentru tratarea deficiențelor hormonale la bărbați dar și la femei, pentru creșterea libidoului și pentru tratarea disfuncțiilor erectile. Disfuncțiile erectile sunt cele mai des întâlnite probleme de erecție pe care le putem întâlni la bărbați. Așadar, există și câțiva factori care stau la baza acestor disfuncții erectile ce se manifestă prin erecții slabe, de scurtă durată, sau ejaculare precoce precum depresia, alcoolul, fumatul, stresul, medicamentele, anxietatea, kilogramele în plus, etc. Disfuncțiile erectile pot fi tratate așadar cu ajutorul plantei tribulus terrestris care ajută și în problemele legate de infertilitate.

Tribulus terrestris stimulează arderile grăsimilor.

 Tribulus terrestris este un aliat de nădejde în curele de slăbit și de asemenea are proprietăți antioxidante, așadar, persoanele care au ficatul supraîncărcat de zahăr și de grăsimi pot folosi această plantă pentru a accelera fluxul biliar și pentru a stimula arderile, pentru a scade glicemia și colesterol.

Tribulus terrestris tratează impotența și protejează inima.

 Tribulus terrestris deși este o plantă ce stimulează producția de testosteron și acționează ca un afrodisiac puternic, tribulus terrestris nu afectează inima așa cum o fac alte medicamente în acest sens ci protejează sistemul cardiovascular și diminuează durata, frecvența și intensitatea crizelor de angină pectorală. De asemenea, tribulus terrestris are un efect puternic vasodilatator și tratează impotența. Impotența este o disfuncție sexuală masculină care afectează în ziua de azi din ce în ce mai mulți bărbați. Impotența este o afecțiune care poate fi tratată cu succes, însă în caz contrar, afectează viața de cuplu până la încheierea relației dintre parteneri, și de asemenea afectează și starea psihică și moralul bărbatului care suferă de această afecțiune. Impotența are anumite semne prin care poate fi ușor recunoscută, precum lipsa dorinței sexuale, libidoul scăzut, unul din primele simptome ale impotenței. Apoi, incapacitatea de a obține o erecție cât se poate de fermă, și nu numai, este un semn clar al impotenței. Dacă penisul rămâne în stare flască, chiar dacă pare excitat, bărbatul se poate simți stânjenit, rușinat, jenat, chiar demoralizat. De asemenea, o altă manifestare a impotenței este incapacitatea de a menține o erecție de durată, și suficient de fermă pentru îndeplinirea unui act sexual. La scurt timp după începerea unui act sexual erecția se pierde și astfel ne putem da seama că avem de-a face cu impotența. Planta tribulus terrestris ajută bărbații să se trateze de această afecțiune, impotenta în mod natural.

Tribulus terrestris este indicată în afecțiuni ale sistemului urinar și ale ficatului.

 Tribulus terrestris are beneficii importante asupra organismului. Tribulus terrestris are rol hepatoprotector, tratează cu succes cistitele, incontinența urinară, afecțiuni ale prostatei, având efect diuretic și antibiotic.

 Planta tribulus terrestris are multiple beneficii asupra organismului uman și nu trebuie să o excludem din viața noastră doar pentru că nu avem suficiente informații despre aceasta. Trebuie, însă, consumată cu moderație și nu este sub nicio formă indicată femeilor însărcinate sau care alăptează datorită creșterii nivelului hormonal. Însă bărbații se pot bucura de beneficiile acestei plante mult mai mult decât femeile și pot găsi în ea un remediu naturist pentru problemele lor intime.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu