Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Tinctură de Brânca Ursului 200 ml

Tinctura de Brânca Ursului este un bun adjuvant in impotenta, sterilitate la femei si barbati, frigiditate, menopauza.

Read moreShow less
15,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

 

Tinctura de Brânca Ursului este cel mai eficient preparat obţinut din seminţe de brânca ursului, fiind o formă de administrare în care planta acţionează nu doar foarte puternic ci şi extrem de rapid.

 

Impotenta - câte o lingură de 3-4 ori pe zi.

Frigiditatea - o lingura cu 20-30 minute înaintea actului sexual, reglează musculatura uterină, măreşte stimularea neuro-transmită-tonlor care generează dorinţa erotica şi ajută la dezinhibarea psihică.
Sterilitatea la femei şi bărbaţi: - se face tratament progresiv cu tinctură. Se începe cu 20 de picaturi luate de 3 ori pe zi in prima săptămână şi se creşte doza cu câte 10 picături pe săptămână, până când se ajunge la 50 de picături luate de 3 ri pe zi, în a patra săptămână. Se face o lună de tratament cu zece zile pauză. Această gradare a tratamentului este necesară pentru a preveni fenomenele neplăcute date de relansarea activităţii hormonale (bufeuri, nervozitate, sângerări menstruale prelungite). De aseme­nea, eficienta tratamentului este sporită de o dieta lacto-vegetaria-nă şi cu mufte crudităţi.
 
Menopauza prematură: se face tratament progresiv cu tinctură.Se începe cu 20 de picături luate de 3 ori pe zi în prima săptămână şi se creşte doza cu câte 10 picături pe săptămână, până când se ajunge la 50 de picături luate de 3 ori pe zi, în a patra săptămână. Se face o lună de tratament cu zece zile pauză. Această gradare a tratamentului este necesară pentru a preveni fenomenele neplăcu­te date de relansarea activităţii hormonale (bufeuri, nervozitate, sângerări menstruale prelungite).
De asemenea, eficienta tratamentului este sporită de o dietă lacto-vegetariană şi cu multe crudităţi..

Contraindicaţii: spradozarea duce la hipotensiune! în cazul apa­riţiei unei jene la urinare datorită afecţiunilor de prostată, se între­rupe tratamentul urmând a se face o lună de zile tratament cu tinctura de pufuliţă cu flori mici şi ghimpe, apoi se poate relua. Contraindicat femeilor însărcinate!

 

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare