Tinctură de Brânca Ursului 200 ml

Preț 15,00 ron tax incl.

Tinctura de Brânca Ursului este un bun adjuvant in impotenta, sterilitate la femei si barbati, frigiditate, menopauza.

Nou

Adaugă în lista de dorințe

 

Tinctura de Brânca Ursului este cel mai eficient preparat obţinut din seminţe de brânca ursului, fiind o formă de administrare în care planta acţionează nu doar foarte puternic ci şi extrem de rapid.

 

Impotenta - câte o lingură de 3-4 ori pe zi.

Frigiditatea - o lingura cu 20-30 minute înaintea actului sexual, reglează musculatura uterină, măreşte stimularea neuro-transmită-tonlor care generează dorinţa erotica şi ajută la dezinhibarea psihică.
Sterilitatea la femei şi bărbaţi: - se face tratament progresiv cu tinctură. Se începe cu 20 de picaturi luate de 3 ori pe zi in prima săptămână şi se creşte doza cu câte 10 picături pe săptămână, până când se ajunge la 50 de picături luate de 3 ri pe zi, în a patra săptămână. Se face o lună de tratament cu zece zile pauză. Această gradare a tratamentului este necesară pentru a preveni fenomenele neplăcute date de relansarea activităţii hormonale (bufeuri, nervozitate, sângerări menstruale prelungite). De aseme­nea, eficienta tratamentului este sporită de o dieta lacto-vegetaria-nă şi cu mufte crudităţi.
 
Menopauza prematură: se face tratament progresiv cu tinctură.Se începe cu 20 de picături luate de 3 ori pe zi în prima săptămână şi se creşte doza cu câte 10 picături pe săptămână, până când se ajunge la 50 de picături luate de 3 ori pe zi, în a patra săptămână. Se face o lună de tratament cu zece zile pauză. Această gradare a tratamentului este necesară pentru a preveni fenomenele neplăcu­te date de relansarea activităţii hormonale (bufeuri, nervozitate, sângerări menstruale prelungite).
De asemenea, eficienta tratamentului este sporită de o dietă lacto-vegetariană şi cu multe crudităţi..

Contraindicaţii: spradozarea duce la hipotensiune! în cazul apa­riţiei unei jene la urinare datorită afecţiunilor de prostată, se între­rupe tratamentul urmând a se face o lună de zile tratament cu tinctura de pufuliţă cu flori mici şi ghimpe, apoi se poate relua. Contraindicat femeilor însărcinate!

 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu