Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Polen CRUD Poliflor 250g BIO - Apiland

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

Read moreShow less
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

 Polen CRUD Poliflor 250g BIO - Apiland

Îngerul păzitor al organismului

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

Albinele culeg pulberea fină de pe antenele florilor. O umezesc cu nectarul din gușă și cu saliva, apoi o adună în granule și o compactează în coșulețele de la picioarele posterioare, pe care le deșartă apoi în stup. La intrarea în stup sunt plasate niște grilaje prin care trec albinele, lăsând să cadă polenul din coșulețe în recipientul de dedesubt. Să reținem faptul că pentru o linguriță de polen, o albină lucrează 8 ore/zi timp de o lună.                         

 

Polenul este unul dintre cele mai hrănitoare produse ale stupului. Față de polenul uscat, polenul crud are în plus bacterii benefice, enzime esențiale pentru buna funcționare a organismului, antioxidanți care elimină radicalii liberi din organism și lactofermenți care facilitează regenerarea florei intestinale.                             

 

Polenul crud conține aproximativ 40% proteine și mai mulți aminoacizi decât carnea de vită, ouăle sau brânza. În acest sens, dat fiind că doza zilnică recomandată (DZR) de aminoacizi este de 5485 mg, demn de reținut este faptul că polenul de salcie are 5590 mg/100g, cel de castan are 5870mg/100g, iar cel de trandafir sălbatic, 3380 mg/100 g.   Valoarea energetică a polenului crud depinde de planta din care provine.

 

Doza zilnică recomandată pentru polenul crud este de 5 g (o linguriță) pentru copiii cu vârste cuprinse între 2-6 ani și 15-30 g pentru adulți (1-2 linguri). Este indicat să se facă o cură de 7 săptămâni de două ori pe ani, primăvara și toamna. 

                       

Polenul Crud APILAND trebuie păstrat la congelator, la temperaturi cuprinse între -16°C și -20°C, și datorită conținutului scăzut de apă (8-10%), nu îngheață. De asemenea, poate fi pus și scos de la congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral virtuțile terapeutice. Se pot păstra doze mai mici, pentru 2-3 zile, la frigider. Astfel, gustul polenului crud devine mai intens iar fermenții se activează.

 

 

Polenul Crud Poliflor APILAND

Întrucât provine din peste 40 de plante din zonele pure, nepoluate, de deal și de munte ale Transilvaniei, Polenul Crud Poliflor APILAND are un gust surprinzător, foarte plăcut și parfumat, de o bogăție care o echivalează pe cea a proprietăților terapeutice cu care este înzestrat. Contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare cu precădere în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Suplinește carențele alimentare, cum ar fi lipsa de vitamine B, de proteine și minerale, previne cancerul la sân și osteoporoza.                                           

Polenul Crud Poliflor APILAND

Aduce un surplus de energie în organism, fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc în mediul urban și care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres. Diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea. Poate fi consumat de persoane de toate vârstele, mai ales de cele aflate într-o perioadă în care trebuie să depună eforturi intense, fizice sau intelectuale.Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă!

 

Le recomandăm persoanelor care suferă de boli grave să consulte un medic specialist, apifitoterapeut, înainte de a începe o cură cu polen crud.

Varianta ecologică vă asigură în plus, printr-un certificat, că este un produs fără reziduuri, datorită substanțelor naturale folosite în tratamentele stupului.

 

 

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare