Miere Manuka MGO100+ (UMF10+) 250g - Apiland

Preț 97,00 ron tax incl.

Miere Manuka MGO100+ (UMF10+) este un produs apicol cu proprietati antibacteriene deosebite, recomandat in bronsita si sinuzita cronica, dureri de gat, febra, arsuri la stomac, astm, fiind eficient si impotriva bacteriei Helicobacter Pylori. Pentru uz extern, este benefic in eczeme, muscaturi de insecte, herpes, riduri, acnee si ingrijirea parului uscat.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Miere Manuka MGO100+ (UMF10+) 250g - Apiland

Mierea de Manuka

Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelandă, iar din acest nectar prepară o miere de un portocaliu opac și cu gust ușor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atestă faptul că Mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită in scop medical.

UMF (unique manuka factor), sau factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol.

Mierea cu UMF 5-9 -  este  ca o miere de consum si nu este indicata pentru tratamente.

Mierea cu UMF 10+ - nivel de intretinere, este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata sau recente (raceli, dureri de gat, etc).

Mierea cu UMF 15/16+ - nivel util - este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere de 1 lingurita pe zi.

Mierea cu UMF 19/20+  - nivel superior cu activitate foarte ridicata - se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.

Mierea cu UMF 25 - nivel maxim de activitate - se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente.

Atentie:      


Folosirea unui nivel de activitate prea puternic in cazurile in care nu este necesar poate duce in anumite cazuri la aparitia unor reactii adverse sau de sensibilitate din partea organismului, de aceea va recomandam sa folositi factorul potrivit necesitatilor Dvs.

 

Mierea Manuka MGO100+ (UMF10+) este recomandata pentru:

Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; potențează acțiunea radioterapiei în unele forme de cancer, etc.

Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes.

Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat.

Mod de administrare Miere Manuka MGO100+ (UMF10+):

Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă

Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă

Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: