Miere Manuka MGO250+(UMF15+) cu Extract de ceai verde 250 g

Preț 113,00 ron tax incl.

Miere Manuka MGO250+(UMF15+) cu Extract de ceai verde este un produs apicol natural, delicios, care ajuta la mentinerea sanatatii digestive si a starii de bine.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Miere Manuka MGO250+(UMF15+) cu Extract de ceai verde 250 g

Mierea de Manuka

Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelandă, iar din acest nectar prepară o miere de un portocaliu opac și cu gust ușor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atestă faptul că Mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită in scop medical.

UMF (unique manuka factor), sau factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol.

 

Mierea cu UMF 10+ - nivel de intretinere, este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata sau recente (raceli, dureri de gat, etc).

Mierea cu UMF 15/16+ - nivel util - este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere de 1 lingurita pe zi.

Mierea cu UMF 19/20+  - nivel superior cu activitate foarte ridicata - se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.

Mierea cu UMF 25 - nivel maxim de activitate - se recomanda in cazurile un

 

Mierea de Manuka cu Extract de ceai verde, combina efectul extraordinar al MGO cu Epigallocatechin gallate (EGCG), un component activ complet, din extractul de ceai verde.

Acest mix natural va poate ajuta in mentinerea unei sanatati digestive in particular si a unei stari de bine in general, in timp ce savurati acest aliment delicios.

Continutul de Metilglioxal este: MGO 250 (UMF15+), adica min. 250 mg/kgContinutul de Epigallocatechin gallate este de 0.25%.

Doza zilnica: 1 lingurita de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: