Slim Flavin7 100 cps - Vita Crystal

Preț 213,00 ron tax incl.

Slim Flavin7 100 Capsule este un produs cu acţiune de ardere a grăsimilor corporale, certificat prin analize de expresie genetică. Glabridina este singurul compus din clasa flavonoidelor care ajută la slăbit.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

 

 

Slim Flavin7 100 Capsule


Produs cu acţiune de ardere a grăsimilor corporale, certificat prin analize de expresie genetică. Glabridina este singurul compus din clasa flavonoidelor care ajută la slăbit!


Prin stimularea metabolismului lipidic, glabridina are capacitatea de a descompune aşa-numitele grăsimi viscerale, care se acumulează în jurul organelor. Grăsimile viscerale se găsesc în jurul organelor interne, reprezentând rezerva de energie stocată sub formă de grăsimi, uşor accesibilă organismului. Depunerea excesivă a acestui tip de grăsime este direct proporţională cu apariţia bolilor legate de modul nostru de viaţă şi alimentaţie. O dată cu scăderea cantităţii de grăsimi viscerale are loc şi mobilizarea depozitelor lipidice subcutanate, rezultând în subţierea stratului de grăsime de la nivelul abdomenului.

 

Cercetări ştiinţifice în acest domeniu atestă faptul că prin consumarea regulată a glabridinei are loc normalizarea indicelui de masă corporală şi ameliorarea parametrilor fiziologici.

Studiul cu raze X a demonstrat că mecanismul de acţiune al glabridinei constă în scăderea sintezei acizilor graşi la nivel hepatic şi favorizarea metabolizării acestora. Analizele au demonstrat faptul că lemnul dulce şi extractele obţinute din acesta reprezintă alimente sigure.


De ce glabridina?


• Deoarece aveţi depuneri de grăsimi în zona abdomenului.....
• Deoarece aveţi un nivel crescut de lipide în sânge......
• Deoarece suferiţi de hiperglicemie......
• Deoarece hipertensiunea reprezintă un factor de risc pentru Dvs......
• Deoarece doriţi să aveţi o viaţă lungă şi sănătoasă.....


 

 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: