Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Fluxxtem Anti-aging 80cps - Herbagetica

Fluxxtem Anti-aging este un remediu naturist care reintinereste organismul, are efect anti-aging rejuvenant, efect de reintinerire a pielii, (stimuleaza productia de colagen), stimuleaza activitatea gonadelor, antioxidant, stimuleaza regenerarea celulelor nervoase.

Read moreShow less
58,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc producator
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Nici un articol
Descriere

Fluxxtem Anti-aging 80cps - Herbagetica

 

Acest supliment nutritiv face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârșit, putându-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte). Acest produs are la bază câțiva stimulatori 100% naturali de celule stem, între care se distinge prin valoarea sa terapeutică alga AFA. Aceasta din urma, este o raritate a naturii deoarece exista un singur loc în lume unde crește în cantități suficiente și are proprietățile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite. Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmenții albaștri și verzi, existenți in alga AFA, stimulează producția de celule stem din măduva spinării, în timp ce o altă categorie de substanțe conținute de alga AFA (niște polizaharide) stimulează migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Mai mult, in acest produs alga AFA este asociata si cu extractul de Ginseng indian (Ashwagandha), cu Chlorella, cu siliciul și seleniul organic. Toate componentele acestui supliment relansează activitatea hormonală, ajută la refacerea sistemului nervos, la recăpătarea mobilității articulare, conferă pielii elasticitate (prin creșterea proporției de țesut colagen) și strălucire. Datorită efectelor antioxidante puternice, ajută la încetinirea semnificativă a intensității proceselor de îmbătrânire a organismului.

 

Actiuni Fluxxtem Anti-aging:

 

Stimuleaza productia de celule stem adulte, intineritor al pielii,(stimuleaza productia de colagen), stimuleaza activitatea gonadelor, antioxidant, stimuleaza regenerarea celulelor nervoase, stimuleaza sistemul imunitar.

Indicații Fluxxtem Anti-aging(în baza studiilor științifice acceptate internațional):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

- imbatranire prematura

- menopauza prematura

- pierderea elasticitatii articulatiilor, vaselor de sange si a tesuturilor conective in general

- imbatranirea pielii

- deficiente imunitare

- predispozitie spre afectiuni tumorale, afectiuni tumorale deja existente

 

Mod de administrare Fluxxtem Anti-aging:

cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Precautii Fluxxtem Anti-aging:

A se administra cu precautie femeilor insarcinate si care alapteaza

Compozitie Fluxxtem Anti-aging:

Ashwagandha (Withania somnifera) extract uscat hidroalcoolic 4:1 (guma arabica) radacini -150 mg, Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) pulbere – 100 mg, Coada calului (Equisetum arvense) extract 6:1 parti aeriene cu 7% Siliciu - 50mg, Drojdie de bere (Saccharomyces cervisiae) extract cu Seleniu - 50 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) pulbere – 30 mg, Spirulina (Spirulina maxima) pulbere - 20mg. Capsula tare de gelatina

 

 

 

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare