Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Fluxxtem Radioprotect 80cps - Herbagetica

Fluxxtem Radioprotect stimuleaza productia de celule stem adulte, este radioprotector, previne mutatiile celulare, chelator de metale grele, stimuleaza sistemul imunitar, stimuleaza hematopoieza (producerea de globule rosii) si leucopoieza (producerea de globule albe).

Read moreShow less
58,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Fluxxtem Radioprotect 80cps - Herbagetica

 

Radioprotectia este un termen ambivalent, care se refera atat la protectia in fata radiatiilor (de tip gama, X, ultraviolete, microunde etc.), cat si la protectia fata de efectele secundare al iradierii terapeutice (cobaltoterapie).
Fluxstem Radio-protect realizeaza radioprotectia cu ajutorul stimulatorilor naturali ai celulelor stem.

Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit, putandu-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Celulele stem cele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte)
Printre stimulatorii 100% naturali de celule stem se distinge prin valoarea sa terapeutica alga AFA.
Alga AFA este o raritate a naturii deoarece exista un singur loc in lume, unde creste in cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath, Statele Unite.

Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmentii albastri si verzi, existenti in alga AFA, stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, in timp ce o alta categorie de substante continute de alga AFA (niste polizaharide) stimuleaza migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele.

In Fluxstem Radio-protect, alga AFA este asociata si cu Chlorella, Armurariul si Zeolit, care cresc in organism numarul de celule stem, stimuland refacerea rapida a tesuturilor sanatoase afectate de radiatii. De asemenea au efect de stimulent imunitar.

Indicatii Fluxxtem Radioprotect:

Iradiere terapeutica (prevenirea si combaterea efectelor adverse), expunere la raze X in cadrul investigatiilor imagistice (radiografii), iradieri accidentale, ingestie sau inhalare de substante radioactive, expunere indelungata la radiatii ultraviolete, expunere indelungata la campuri electromagnetice (cum ar fi cele din preajma calculatorului, televizorului, aparatelor electrice in general).

Mod de administrare Fluxxtem Radioprotect:

cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi

Precautii si Contraindicatii Fluxxtem Radioprotect:

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate si care alapteaza, precum si in caz de endometrita, ciroza hepatica decompensata. A nu se administra concomitent cu contraceptive orale sau cu unele antiinfectioase (Metronidazol). Contraindicatii - nu se cunosc.

Compozitie Fluxxtem Radioprotect:

Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) pulbere – 100 mg, Armurariu (Silybum marianum) extract hidroalcoolic uscat 4:1 din fructe - 100mg, Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract hidroalcoolic uscat 6:1 - 100 mg, Ashwagandha (Withania somnifera) extract hidroalcoolic uscat 4:1(guma arabica) din radacini - 50mg, Tuf zeolitic mineralizat cu 83% clinoptilolit, pulbere - 50mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) pulbere – 30 mg, Spirulina (Spirulina maxima) pulbere - 20mg. Capsula tare de gelatina.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare