Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Fluxxtem Citohelp 80cps - Herbagetica

Fluxxtem Citohelp stimuleaza productia de celule stem adulte, inhiba vascularizarea tumorilor, stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon, stimuleaza activitatea macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala, chelator de metale grele, induce apoptoza celulelor tumorale.

Read moreShow less
58,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc producator
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Fluxxtem Citohelp 80cps - Herbagetica

 

Acest supliment nutritiv face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit, putandu-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte). Acest produs are la baza cativa stimulatori 100% naturali de celule stem, intre care se distinge prin valoarea sa terapeutica alga AFA. Aceasta din urma, este o raritate a naturii deoarece exista un singur loc in lume unde creste in cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite. Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmentii albastri si verzi, existenti in alga AFA, stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, in timp ce o alta categorie de substante continute de alga AFA (niste polizaharide) stimuleaza migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Mai mult, in acest produs alga AFA este asociata si cu extractul de Ganoderma, cu cartilajul de rechin si seleniul organic. Toate componentele acestui supliment inhiba dezvoltarea celulelor canceroase, previn formarea si extinderea tumorilor (inhibandu-le vascularizarea), previn metastazele si recidivele bolii canceroase.

Actiuni Fluxxtem Citohelp:

Stimuleaza productia de celule stem adulte, inhiba vascularizarea tumorilor, stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon, stimuleaza activitatea macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala, chelator de metale grele, induce apoptoza celulelor tumorale.

Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):
Se utilizeaza ca adjuvant in:
Boala canceroasa cu diferite localizari (pamani,san,ovare,colon piele,etc), leucemie, tumori benigne cu risc de malignizare (fibroame, adenofibroame, chisturi etc.), convalescenta in boala canceroasa (prevenirea recidivelor), deficiente imunitare.

Mod de administrare Fluxxtem Citohelp:

cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi

Precautii Fluxxtem Citohelp:

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate si care alapteaza, precum si persoanelor care au suferit transplant de organe sau care urmeaza tratament medicamentos cu imunomodulatoare.A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Contine substante cu potential alergenic.

Contraindicatii: Hipercalcemie.

Compozitie Fluxxtem Citohelp:

Ganoderma (Ganoderma lucidum), extract hidroalcoolic 6:1 - 87,5mg , Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) pulbere – 87,5 mg, Cartilaj de rechin - 87,5mg, Drojdie de bere (Saccharomyces cervisiae) extract cu Seleniu – 43.75 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) pulbere – 26,25 mg, Spirulina (Spirulina maxima) pulbere – 17,5 mg. Capsula tare de gelatina.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare