Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Fluxxtem Hepatic 80cps - Herbagetica

Fluxxtem Hepatic este un remediu naturist care stimuleaza productia de celule stem adulte, este tonic hepatic, drenor hepato-biliar, scade nivelul transaminazelor, antiviral, stimuleaza sistemul imunitar si producerea de interferon.

Read moreShow less
58,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

 Fluxxtem Hepatic 80cps - Herbagetica


Fluxxtem Hepatic este un remediu naturist care are la baza cațiva stimulatori 100% naturali de celule stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarșit, putandu-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigura ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte).

Inca din anii 90, medicii chinezi au observat ca o categorie de principii active, secretate de catre niște alge albastre-verzi, microscopice, determina creșterea numarului de celule stem adulte produse in organism. Apoi, studii canadiene au aratat ca prin administrare algelor albastre-verzi este stimulata migrarea celulelor stem catre organele afectate. Dintre aceste alge, cel mai puternic stimulator de celule stem este așa numita alga AFA - o prescurtare de la denumirea științifica: Aphanizomenon flos-aquae, care in traducere inseamna floarea ascunsa sub ape. Este o raritate a naturii, existand un singur loc in lume unde crește in cantitați suficiente și are proprietațile terapeutice optime: lacul Klamath din Oregon, Statele Unite. Studiile arata ca aceasta alga AFA se preteaza foarte bine la combinații cu extracte de plante, care ajuta la migrarea celulelor stem exact spre organele unde este nevoie de ele. Pornind de la aceasta observaTie a fost creat și acest produs, FLUXXTEM  HEPATIC.

Asocierea algei AFA Si a chlorella cu extractul de armurariu și de cicoare, stimuleaza sistemul imunitar, in special in lupta contra infecțiilor virale. Apoi, aceste produse au un efect antioxidant demonstrat, reduc procesul de fibrozare a ficatului, protejeaza și stimuleaza celula hepatica. Stimularea celulelor stem (supranumite echipa de reconstrucție a organismului) ajuta la regenerarea celulelor hepatice distruse de infecții ori de contactul cu substanțe nocive pentru ficat (alcool, vapori toxici, metale grele).

 

ActiuniFLUXXTEM  HEPATIC:


stimuleaza productia de celule stem adulte,tonic hepatic,drenor hepato-biliar,scade nivelul transaminazelor,antiviral, stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon,stimuleaza activitatea macrofagelor,a celulelor T sia factorului de necroza tumorala.
Precautii: A se administra cu prudenta copiilor, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza.


Indicatii:
Hepatita virala A, hepatita virala B, hepatita virala C, hepatita la alcoolici,
steatoza hepatica, hepatite evolutive in general.
Stimuleaza productia de celule stem adulte, tonic hepatic, drenor hepato-biliar, scade nivelul transaminazelor, antiviral, stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon, stimuleaza activitatea macrofagelor a celulelor T si a factorului de necroza tumorala.

Mod de administrare FLUXXTEM  HEPATIC: 

cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.


Precautii:
A se administra cu prudenta copiilor, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Contraindicatii:
Edeme cardio-renale, ciroza hepatica decompensata, colestaza. A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice, medicatie antihipertensiva, diuretice.


Compozitie FLUXXTEM  HEPATIC:


Alga afa (Aphanizomenon phlos-aquae) pulbere – 87,5 mg, Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 – 87,5 mg, Armurariu (Silybum marianum), extract 4:1 din fructe – 87,5 mg, Anghinare (Cynara scolymus) frunze pulbere – 26,25 mg, Cicoare (Cichorium intybus) radacina pulbere- 26,25 mg, Spirulina (Spirulina maxima) pulbere – 17,5 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) pulbere - 17,5 mg. Capsula tare de gelatina. 

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare