Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Fluxxtem Chemoprotect 80cps - Herbagetica

Fluxxtem Chemoprotect este un remediu natural care realizeaza chemoprotectie cu ajutorul stimulatorilor naturali ai celulelor stem.

Read moreShow less
58,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc producator
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Fluxxtem Chemoprotect 80cps - Herbagetica

 

Chemoprotectia este un termen ambivalent, care se refera atat la protectia in fata substantelor chimice nocive din mediul inconjurator (pesticide, gaze rezultate in urma arderilor, pulberi industriale, metale grele etc.), cat si la protectia in fata efectelor adverse ale chimioterapiei. Acest supliment nutritiv realizeaza aceasta chemoprotectie cu ajutorul stimulatorilor naturali ai celulelor stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit, putandu-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte). Acest produs are la baza cativa stimulatori 100% naturali de celule stem, intre care se distinge prin valoarea sa terapeutica alga AFA. Aceasta din urma, este o raritate a naturii deoarece exista un singur loc in lume unde creste in cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite. Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmentii albastri si verzi, existenti in alga AFA, stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, in timp ce o alta categorie de substante continute de alga AFA (niste polizaharide) stimuleaza migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Mai mult, in acest produs alga AFA este asociata si cu Ganoderma, Ginsengul indian (Ashwagandha) si zeolitul, toate avand efecte chemoprotectoare, neutralizand radicalii liberi, stimuland imunitatea, avand efecte depurative si chelatoare de metale grele. Clorofila din alga AFA, din Chlorella si Spirulina recomanda acest produs pentru neutralizarea si eliminarea din organism a multora dintre substantele chimice nocive cu care intram in contact.

 

Actiuni Fluxxtem Chemoprotect:


- stimuleaza productia de celule stem adulte

- Chemoprotector

- protector hepatic

- scade nivelul transaminazelor

- depurativ

- chelator de metale grele

- stimuleaza sistemul imunitar.


 Indicatii Fluxxtem Chemoprotect (in baza studiilor stiintifice acceptate international):


Plantele din compozitia acestui produs se utilizeaza ca adjuvant in:

- chimioterapie in boala canceroasa

- prevenirea intoxicatiilor acute cu noxe chimice

- inlaturarea sechelelor intoxicatiei cu medicamente, substante chimice nocive etc.

- deficiente imunitare aparute in urma unor tratamente medicamentoase.

 

Actiuni Fluxxtem Chemoprotect:

Stimuleaza productia de celule stem adulte, chemoprotector, protector hepatic, scade nivelul transaminazelor, depurativ, chelator de metale grele, stimuleaza sistemul imunitar.

Mod de administrare Fluxxtem Chemoprotect:

cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Precautii in administrarea Fluxxtem Chemoprotect:

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor care au suferit transplant de organe sau care urmeaza tratament medicamentos cu imunomodulatoare.A nu se administra concomitent cu anticoagulante.

Compozitie Fluxxtem Chemoprotect/capsula:

extract hidroalcoolic uscat 6:1 de ganoderma (Ganoderma lucidum) 100mg, pulbere de alga AFA(Aphanizomenon flos aquae) 100mg, extract hidroalcoolic uscat 4:1 de fructe armurariu (Silybum marianum) 60mg, extract hidroalcoolic uscat 4:1 de ashwagandha (Withania somnifera)(guma arabica) 50mg, pulbere de tuf zeolitic mineralizat cu 83% clinoptilolit 50mg, pulbere de spirulina (Spirulina maxima) 20mg, pulbere de chlorella (Chlorella pyrenoidosa) 20mg. Capsula tare de gelatina.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare