Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

HepatoSinergic - Synergy Plant

Hepatosinergic este adjuvantul ideal in tratamentul hepatitei A, B, C, D, hepatitei alcoolica, al steatozei hepatice, cirozei hepatice, fibrozei hepatice si pentru mentinerea intregului organism sanatos.

Read moreShow less
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Hepatosinergic - Synergy Plant

 

Acest kit contine doua produse, care se administreaza simultan si este o idee novatoare în domeniu, bazata pe sinergia plantelor si mineralelor pe care le contine fiecare produs. Cu acest set, numit generic HEPATOSINERGIC, este acoperita o varietate impresionantă de probleme hepatice.

Deasemeni, kitul contine si o mica lucrare, un ghid scris, care invata pacientii cum sa lase natura sa-i vindece. In acest ghid, prima recomandare este ca, pur şi simplu, bolnavii sa iasa sa se plimbe, sa contemple frumosul din jurul lor. Pentru vindecarea sufleteasca, muntii, apa raurilor, arborii sau chiar albastrul cerului sunt adevarate medicamente.

 

HEPATOSINERGIC 1

PREZENTARE: flacon cu 180 capsule.

COMPOZITIE HEPATOSINERGIC 1: 500 mg/capsula: Armurariu (Silybum marianum) extract uscat 4:1 din fructe – 75mg; Armurariu (Silybum marianum) extract uscat din fructe cu 80% silimarina – 50 mg; Anghinare (Cynara scolium) extract uscat cu 2,5% acid clorogenic - 50mg; Papadie (Taraxacum officinale) frunze, pulbere – 50mg; Cicoare (Cichorium intybus) radacina, pulbere – 50mg; Aloe ferox (Aloe ferox) suc granulat – 50mg; Sunatoare (Hypericum perforatum) extract hidroalcoolic uscat din parti aeriene cu min.0,3% hypericina – 25mg; Passiflora (Passiflora incarnata) parti aeriene, pulbere - 25mg; Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) radacina, pulbere - 25mg.
Capsula tare de gelatina.

Armurariul (Silybum marianum) – este considerat campionul absolut în lupta cu toate tipurile de hepatită. Mai multe studii, făcute pe subiecţi cu hepatită B, C, alcoolică sau medicamentoasă, au arătat că rata evoluţiei spre ciroză şi spre cancer hepatic este mult mai redusă la cei care folosesc regulat această plantă. Comisia guvernamentală germană pentru avizarea plantelor medicinală, cunoscută ca și „Comisia E”, a aprobat utilizarea plantei ca tratament de susţinere în boli inflamatorii cronice ale ficatului şi ciroză, precum şi pentru afectarea toxică a ficatului. Principiile active ale armurariului acţionează prin modificarea și întărirea structurii membranelor exterioare ale celulelor hepatice, prevenind pătrunderea toxinelor în ficat, stimulând capacitatea regenerativă a acestuia şi formarea de noi celule hepatice. Administrarea acestei plante are, însă, un secret, care a fost pus în evidenţă de curând: Silimarina, cel mai important principiu activ din armurariu, se oxidează foarte uşor în timpul preparării şi, în stare oxidată, poate deveni chiar toxică pentru ficat. Ca atare, administrarea armurariului în forme tradiţionale, cum ar fi pulberea sau ceaiul, nu mai este recomandată. Cele mai bune sunt produsele, comprimate sau capsule, cu extract de armurariu.

Anghinarea (Cynara scolymus) – ajută la menţinerea și refacerea structurii normale a ficatului, susţine activitatea hepatică și combate complicaţiile tuturor formelor de hepatită. Anghinarea se administrează de asemenea sub formă de extract și, deși nu îmbunătățește valorile transaminazelor sau viremia, este extrem de utilă în tratament deoarece pe de o parte îmbunătățește calitatea vieții pacientului (diminuează frecvența acceselor de vomă, reduce inflamația ficatului, normalizează apetitul, ajută la digestia normală), iar pe de altă parte stopează procesul de fibrozare al ficatului și evoluția spre ciroză. Au fost raportate și cazuri în care ficatul fibrozat și-a recăpătat structura normală în urma administrării extractului din această plantă.

Cicoarea (Cichorium intybus) – experimental s-a demonstrat că organismele intoxicate cu substanțe foarte periculoase (cum ar fi metanolul, tetraclorura de carbon etc.) reacționează foarte bine la administrarea de tinctură sau de extract de cicoare. Cicoarea nu acționează pe moment ca antidot, în schimb ajută la recuperarea organismului, stimulând în special drenarea și refacerea ficatului. Mai mult, administrarea acestei plante medicinale faciliteaza eliminarea bilei din colecist, sporind tot o dată uşor secreţia de bilă şi de sucuri gastrice, stimulând peristaltismul digestiv.

Păpădia (Taraxacum officinalis) – de la această plantă se folosesc cel mai adesea frunzele și tijele florale, culese primăvara, când sunt cele mai bogate în substanțe amare. Aceste substanțe amare sunt un puternic drenor hepatic și biliar, îmbunătățind simptomele la bolnavii hepatici. La fel ca și cicoarea, păpădia ajută la refacerea rapidă a ficatului și la reluarea funcțiilor sale după agresiunile virale sau ale substanțelor toxice. Mai mult decât atât, păpădia ajută la menținerea funcției digestive și de excreție, care adesea sunt afectate în fazele avansate ale hepatitei.

Sunătoarea (Hypericum perforatum) – mai multe studii arată cu unele substanţe active din sunătoare (hipericina și hiperforina în special) atacă viruşii care produc hepatita de tip B şi C. Testele de medicină experimentală făcute în acest sens sunt promiţătoare, însă studiile clinice încă nu au fost făcute. Ceea se poate spune însă cu siguranţă în momentul de faţă este că sunătoarea, fie și doar ca adjuvant, e de un real folos în tratamentul hepatitei. Ea reduce ritmul de evoluţie al bolii, ajută la ţinerea sub control a tensiunilor emoţionale care sunt foarte periculoase în cazul celor cu probleme hepatice, protejează ficatul de procesele distructive. Adesea în ajutorul sunătoarei este folosită și passiflora, cele două plante ajutând la calmarea acceselor de anxietate și de depresie ale bolnavilor hepatici.

PRECAUTII in administrarea HEPATOSINERGIC 1:

Produsul este laxativ. In cazul persoanelor cu calculi biliari de mari dimensiuni, produsul se va administra cu prudenta, deoarece poate favoriza migrarea acestora.


CONTRAINDICATII: Nu se administreaza bolnavilor de gastrita hiperacida si de ulcer aflati in criza.

 

HEPATOSINERGIC 2

PREZENTARE: flacon cu 180 capsule.

COMPOZITIE: 570 mg/capsula: Tuf zeolitic mineralizat cu 83% clinoptilolit pulbere - 209,15mg; Frunze de Maslin (Olea euroraea) extract hidroalcoolic uscat cu min 18% oleuropeina - 131,6mg; Aloe ferox (Aloe ferox) suc granulat - 51,7mg; Ashwagandha (Withania somnifera) extract hidroalcoolic 4:1 uscat (guma arabica) din radacina - 25,85mg; Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract hidroalcoolic 6:1 uscat - 25,85mg; Frunze de Maslin (Olea europaea) pulbere - 25,85mg.
Capsula tare de gelatina.

Frunzele de măslin (Olea europaea) – sunt un adevărat... coșmar pentru virușii hepatici. Testele de laborator și de medicină experientală au arătat că principiile active prezente în extractul din frunzele de măslin distrug direct virușii, penetrează celulele deja infectate și blochează replicarea virușilor, stimulează răspunsul imun la apariția oricărui microb invadator, întărește membrana celulară, făcând celulele sănătoase mai puțin vulnerabile la infecții. Acest remediu nu interferează negativ cu acțiunea antiviralelor de sinteză, fiind un ajutor valoros în tratamentul tuturor hepatitelor virale. La bolnavii hepatici tratați cu această plantă s-a observat după 2-6 săptămâni de tratament o scădere foarte evidentă a viremiei. Trebuie reținut însă că această acțiune a fost obținută cu ajutorul extractului de frunze de măslin, bogat în oleuropeină, o substanță care, odată ingerată, se transformă în organismul uman într-un antiinfecțios redutabil, cu atât mai puternic, cu cât doza este mai mare.

Zeolitul – este un mineral natural, cunoscut mai ales pentru efectele sale antitumorale și de extragere a metalelor grele din organism. Studiile de laborator și de medicină experimentală au arătat însă și un efect foarte bun al zeolitului în hepatitele virale. Acest mineral are atât o acțiune antivirală directă, cât și o acțiune de stimulare a imunitatii sub. Într-un studiu făcut într-o clinică germană, unui număr de 61 de pacienti le-au fost administrate câteva grame de zeolit, vreme 6-8 săptămâni. Analizele facute după și în timpul acestui tratament au obiectivat că administrarea de zeolit duce la creșterea producției de celule ale sistemului imunitar (limfocite și macrofage) și la creșterea rezistenței organismului la infecții. Mai mult, la nici unul dintre pacienți nu s-a constatat vreun efect advers în urma tratamentului cu zeolit. Acest studiu clinic este completat de cercetările de laborator facute în Croația, care au arătat că administrarea de zeolit ajută și la creșterea numărului de anticorpi, care sunt "armele chimice" cu care lupta sistemul imunitar impotriva infectiilor și a proliferarii virușilor și a celulelor canceroase.

Ganoderma (Ganoderma lucidum) – este o ciupercă medicinală care trece prin nu mai puțin de 6 faze de dezvoltare, în fiecare fază talul ei (organul de fructificatie) având culori diferite și proprietăți medicinale foarte diferite. În terapie se foloseste ganoderma roșie, care are un gust amar extrem de intens, datorat unor principii active numite polizaharide. Aceste polizaharide amplifică imunitatea naturală a organismului, care va lupta mult mai eficient contra virusilor care produc hepatita. Mai mult, un studiu chinez recent arata ca administrarea de ganoderma previne aparitia modificarilor patologice ale țesutului hepatic și împiedică evolutia spre ciroză sau cancer la ficat.

Ashwagandha (Withania somnifera) – se mai numește și ginsengul indian, rădăcina sa fiind unul din cele mai puternice imunostimulente cunoscute. Cercetările științifice arată că această plantă crește producția de celule ale sistemului imunitar (limfocite T, limfocite B, limfocite NK) și le activează pe cele existente. De asemenea, extractul din această plantă previne procesele de malignizare, crește rezistența la stres și îmbunătățește capacitate de relaxare și de regenerare psihică – element de maximă importanță la bolnavii hepatici.

Aloe ferox (Aloe ferox) – este un detoxifiant fenomenal și tot o dată un excelent imunostimulent. O cercetare făcută într-un spital din Coreea de Sud a demonstrat această capacitate a substantelor amare din aloe de a îmbunătăți imunitatea. Mai precis, aloe ferox administrată intern crește producția de celule ale sistemului imunitar (NKC, monocite) și le face mai active. În plus, aloe ferox susține, chiar și în doze mici, câteva funcții vitale ale bolnavilor hepatici, cum ar fi digestia (este un tonic digestiv), excreția (este probabil cel mai bun laxativ din lume) sau diureza.

PRECAUTII: Produsul este un puternic imunostimulent si, ca atare, se va administra cu prudenta si doar sub supraveghere medicala pacientilor care au suferit transplanturi. In cazul persoanelor cu calculi biliari de mari dimensiuni, produsul se va administra cu prudenta, deoarece poate favoriza migrarea acestora.


CONTRAINDICATII: Nu se cunosc.

Producator: Q.F. LABORATORIES S.R.L., Synergy Plant.

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare