Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Tinctura de Sanziene (Dragaica) - 200 ml

Tinctura de Sanziene (Dragaica) se utilizează cu succes în tratamentul bolilor de rinichi, vezică urinară, calculilor renali, nisipului la vezica urinară, bolilor de ficat.

Read moreShow less
15,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc producator
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere
ROL TERAPEUTIC: Drăgaica (Galium) este o plantă cunoscută de mai bine de 2 000 de ani, căreia i se atribuiau puteri magice, în special pentru femeile care trebuiau să nască, deoarece uşu­ra naşterea. Drăgaica se utilizează cu succes în tratamentul bolilor de rinichi, vezică urinară, calculilor renali, nisipului la vezica urinară, bolilor de ficat. Un efect deosebit îl are drăgaica în cazu­rile de obezitate, eczeme, cazurilor de guşă, în răguşelile cronice, pareze trecătoare ale corzilor vocale. Extern se foloseşte în cazul eczemelor, ulceraţiilor, în general la toate bo­lile de piele.

RECOMANDATĂ PENTRU:
  • Boli tiroidiene,
  • Noduli tiroidieni
  • Hernie
  • Cistite
  • Boli de piele (dermatoze rebele, eczeme vechi)
  • Cistite cu hematurie
  • Răni, răni vechi, cicatrice, infecţii la nivelul pielii
  • Nefrite Curăţatea petelor de pe piele
  • Uretrite
  • Calculi renali
MOD DE ADMINISTRARE:

Intern: o lingură de tinctură de 3 ori pe zi, dimineţa, la prânz şi seara, cu 30 minute înainte de masă, diluată în 100 ml apă. Pentru persoane care nu suportă alcoolul, tinctură se poate dilua în ceai pentru afecţiuni tiroidirnr, renale, dar să fie ceaiul fierbinte, atunci alcoolul se evaporă, iar principiile active rămân în ceai.
 
Extern: comprese cu tinctură diluată în apă. Pentru o mai mare eficienţă a tratamentului este bine să fie ţinut si un regim alimentar cu conţi­nut redus de toxine şi cu multe fructe şi crudităţi.
 
Produs în conformitate cu sistemul de igienă şi siguranţă al Alimentelor H.A.C.C.P. în conformi­tate cu regulamentul European 178/2002 legea 150/2004 privind siguranţa alimentelor. Tratamentul va fi urmat de la 1 la 5 luni în funcţie de gravitatea şi vechimea bolii. Se poate lua şi pre­ventiv, o lingură în fiecare dimineaţă pe stomacul gol (cereţi sfatul fitoterapeutului).
 
Contraindicaţii: Nu se cunosc.
Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare