Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Vitamina C Naturala Plus

Alcalinizantă si antioxidantă, Vitamina C naturala plus menține și întărește sistemul imunitar, susţine organismul în lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor.

Read moreShow less
48,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Nici un articol
Descriere

VITAMINA C NATURALĂ PLUS – prezentare generală

                                       100  capsule vegetale

                                       Supliment alimentar

Ce este produsul VITAMINA C NATURALĂ PLUS?

  Produsul VITAMINA C NATURALĂ PLUS este un supliment alimentar sub formă de capsule vegetale care are în compoziţie pulbere din fructe de Acerola (Malpighia glabra L.), pulbere din fructe de măceșe (Rosa canina), pulbere din fructe de cătină (Hippophae rhamnoides) și extract din semințe de grapefruit (Citrus paradisi).

 Vitamina C este un nutrient esențial pentru menținerea sănătății organismului uman și este implicată în numeroase procese metabolice, precum: metabolismul glucozei, al colagenului și al acidului folic, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacțiile imunologice, în procesele metabolice care ajută la absorbția fierului în tubul digestiv. În același timp, vitamina C este necesară pentru sinteza dopaminei, a noradrenalinei și adrenalinei în sistemul nervos. Produsul VITAMINA C NATURALĂ PLUS, fiind o sursă bogată în vitamina C obținută din ingrediente naturale, oferă toate aceste beneficii uimitoare organismului uman.

 Alături de vitamina A, vitamina E și seleniu, vitamina C face parte din grupa principalilor antioxidanți care combat radicalii liberi, ajutând celulele să se reînnoiască în mod permanent și să-și păstreze sănătatea. Produsul VITAMINA C NATURALĂ PLUS întărește sistemul imunitar și luptă eficient împotriva oricăror agenți patogeni, paraziți, virusuri și microbi. De asemenea, vitamina C este considerată în prezent cel mai redutabil inamic al tuturor bolilor, inclusiv a cancerului, iar suplimentul alimentar VITAMINA C NATURALĂ PLUS poate ajuta la prevenirea și combaterea multor boli și infecții, precum gripă, viroze respiratorii, depresie, afecțiuni hepatice, hematologice și osteoarticulare și diverse tipuri de cancere.

VITAMINA C NATURALĂ PLUS: proprietăți terapeutice

 Suplimentul alimentar VITAMINA C NATURALĂ PLUS este un remediu:

- alcalinizat

- analgezic

- antibacterian

- antiacneic

- antidepresiv

- antiinflamator

- antioxidant

- antimutagenic

- antitumoral

- antiviral

- anxiolitic

- astringent

- cicatrizant

- citoprotector

- coleretic

- colagog

- depurativ

- detoxifiant

- emolient

- energizant

- hepatoprotector

- hipoglicemiant

- hipolipemiant

- imunostimulator

- imunoregulator

- regenerant

- remineralizant

- stimulent pancreatic

- tonifiant

- vitaminizant

VITAMINA C NATURALĂ PLUS: indicații terapeutice

 Suplimentul alimentar VITAMINA C NATURALĂ PLUS are următoarele indicații terapeutice:

- acnee

- afecțiuni cardiace

- afecțiuni genitale

- afecțiuni hematologice

- afecțiuni hepatice

- afecțiuni oculare

- afecțiuni osteoarticulare

- afecțiuni ale aparatului urinar

- anemie

- arsuri

- astenie

- ateroscleroză

- avitaminoză

- boli neuroendocrine

- bronșită

- cataractă

- cancer hepatic

- cancer de sân

- cistită

- constipație

- deficiențe imunitare

- degenerescență maculară

- depresie

- dermatită

- diaree

- eczeme

- furuncule

- gastrită

- gastroenterită

- gingivită

- gripă

- hipertensiune arterială

- iritații cutanate

- laringită

- leucemie

- limfom

- leucoplazie

- keratoză

- mastită

- oboseală cronică

- parodontoză

- pojar

- psoriazis

- rinită

- stres

- tuberculoză

- tulburări digestive

- tumori

- ulcer gastric și duodenal

- urticarii

- viroze respiratorii

VITAMINA C NATURALĂ PLUS: efecte benefice asupra organismului

 Suplimentul alimentar VITAMINA C NATURALĂ PLUS se remarcă datorită uimitoarelor sale efecte benefice asupra organismului uman, precum:

susținerea organismului în lupta împotriva virusurilor si bacteriilor;

• menținerea și întărirea sistemului imunitar;

• prevenirea afecțiunilor cardiovasculare;

protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;

prevenirea și tratarea anumitor tipuri de cancer (în doze mari);

funcționarea normală a sistemului nervos și menținerea sănătății psihice;

sinteza colagenului, care este necesar pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, gingiilor, pielii și dinților;

normalizarea metabolismului energetic și reducerea oboselii si a stărilor de extenuare;

creșterea absorbției fierului;

tratarea infecțiilor provocate de diverse microorganisme, bacterii, virusuri, paraziți și fungi;

susținerea funcției hepatice, detoxifică și protejează ficatul;

tratarea și prevenirea cancerului de ficat, pancreas, colon;

eliminarea toxinelor și a deșeurilor acumulate în organism;

susținerea sănătății aparatului digestiv și prevenirea bolilor și afecțiunilor digestive;

ameliorarea stării generale, prevenirea și combaterea depresiei;

accelerarea recuperării organismului după o perioadă de convalescență;

tratarea anemiei cauzată de absorbția defectuoasă a fierului;

tratarea unor afecțiuni virale și microbiene, precum gripa, rinita, sinuzita, laringo-faringita, cistita, tuberculoza, etc;

diminuarea efectelor alergiilor în astm, urticarie;

• tratarea methemoglobinemiei, care este o tulburare de coagulare a sângelui;

• reducerea nivelului colesterolului, previne oxidarea colesterolului ,,bun”;

• menținerea structurii tendoanelor, ligamentelor, oaselor și cartilajelor (a țesutului conjunctiv) fiind foarte eficient pentru stoparea sau vindecarea problemelor reumatice;

vindecarea rapidă a fracturilor osoase daca se administrează în paralel cu calciu;

contracararea acțiunii nocive a radicalilor liberii și încetinirea procesului de îmbătrânire.

Cum acționează ingredientele din compoziția produsului VITAMINA C NATURALĂ PLUS asupra organismului?

- Acerola (Malpighia glabra L.): acerola ajută la reducerea simptomelor răcelii și gripei obișnuite și la reducerea infecțiilor tractului respirator și ajută în același timp la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar. Acerola este considerată în prezent ca fiind cea mai bogată sursă de vitamina C pe care o conține într-o cantitate care variază între 1.000 și 4.000 mg la 100 g (în funcție de gradul său de coacere). În plus, acerola conține și alți polifenoli, care sporesc puterea sa antioxidantă. Deoarece conține atât de multă vitamină C, acerola este un aliat excelent pentru combaterea primelor simptome neplăcute cauzate de răceli, gripe și afecțiuni respiratorii. Acerola este un remediu care contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și ajută la scurtarea duratei acestor afecțiuni, în special a răcelilor obișnuite. În plus, vitamina C acționează ca un antioxidant, este esențială pentru menținerea și repararea țesuturilor și a sănătății cardiovasculare și contribuie la creșterea absorbției fierului, printre altele. Este important să amintim faptul că unele persoane au nevoie de mai multă vitamină C în diferite situații, cum ar fi în perioadele solicitante și stresante, femeile în timpul sarcinii sau în cazul fumătorilor.

- Măceșele (Rosa canina): trebuie remarcat conținutul ridicat de beta-caroteni din măceșe, în special de vitamina A, care este esențială pentru ca țesuturile să fie în stare perfectă și pentru a avea o vedere mai bună pentru mai mult timp. La aceasta se adaugă dozele mari de vitamina C, deoarece măceșele conțin de 20 de ori mai multă vitamina C decât fructele de kiwi, ceea ce va susține funcționarea perfectă a sistemului imunitar al organismului și obținerea unei performanțe energetice mai mari. De asemenea, conținutul mare de vitamina C din măceșe ajută la combaterea simptomelor gripei și răcelii. În același timp, acizii grași esențiali din măceșe precum omega 3, omega 6 și acidul linoleic, pe lângă vitaminele A, C sau E și antioxidanți naturali precum retinolul, sunt implicați în fenomenele de imunitate, acțiune antiplachetară și vasodilatatoare și în permeabilitatea barierei epidermice. Prin urmare, măceșele asigură organismului proprietăți hidratante, de întărire și reparare, precum și antioxidante și antiinflamatoare.

- Cătina (Hippophae rhamnoides): conform cercetărilor de specialitate, cătina care creşte în ţara noastră are un conţinut chimic de excepţie, poate cel mai bogat din întreaga lume. Fructele de cătină constituie cea mai bogată sursă naturală de vitamina C, surclasând la acest capitol fructele citrice. De asemenea, fructele de cătină sunt o sursă excelentă de vitaminele A, B, E, K, proteine, calciu, magneziu, fier, potasiu, carotenoizi şi flavonoizi. Fructele de cătină se remarcă datorită conținutului lor ridicat de vitamina C, comparabil cu cel al măceșelor și al fructelor de acerola și superior celui al citricelor. Acest lucru atestă importanța sa ca remediu energizant și revigorant. Conținutul lor bogat în beta-caroten, vitamina E, acizii grași nesaturați, cum ar fi acidul oleic, flavonoizii, fitosterolii, mucilagii și taninurile este, de asemenea, remarcabil. În plus, cercetările medicale efectuate în Marea Britanie au descoperit capacitatea cătinei de a inhiba dezvoltarea tumorilor. În prezent, cătina este folosită cu succes în tratamentul psoriazisului, în prevenirea cancerului, prevenirea adenoamelor și tratamentul cancerului de sân.

- Extractul din semințe de grapefruit (Citrus paradisi): alcalinizează mediul sanguin al organismului, are o puternică acțiune antimicrobiană și antifungică și este considerat un eficient antibiotic de origine vegetală, deoarece acționează asupra bacteriilor patogene, virusurilor, paraziților și ciupercilor. Spre deosebire de antibioticele de sinteză, extractul din semințe de grapefruit nu provoacă dependență și nu este toxic. Extractul din semințe de grapefruit acționează în mod eficient asupra microorganismelor precum: stafilococi, streptococi, Salmonella, Escherichia, Helicobacter pylori, chlamidii, Amoeba histolytica, ciuperci de tip Candida albicans etc, dar nu atacă flora microbiană benefică din organism. De asemenea, extractul din semințe de grapefruit are efecte hipocolesterolemiante, antitrombotice, întărește pereții vaselor de sânge, protejează ficatul de toxine și are efecte benefice asupra digestiei prin bioflavonoidele pe care le conține.

Contraindicații pentru produsul VITAMINA C NATURALĂ PLUS:

  Produsul VITAMINA C NATURALĂ PLUS este contraindicat în caz de alergie la oricare dintre componentele sale.

Cum se administrează VITAMINA C NATURALĂ PLUS?

  Produsul VITAMINA C NATURALĂ PLUS se administrează intern, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

OBSERVAȚII:

- A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

- A se citi prospectul înainte de utilizare.

- A se păstra la loc ferit de lumină, umiditate şi căldură.

- Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

- A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare