Cartilaj de rechin

Preț 28,00 ron tax incl.

Cartilajul de rechin este un excelent ajutor in afectiunile articulare (reumatice, post-traumatice),regenerant la nivelul articulatiilor si al structurii osoase, imunostimulator, are efecte antitumorale, împiedicând în special procesul de vascularizare (angiogeneza) al tumorilor,  sustine efortul fizic.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

 

Cartilaj de rechin - 60 capsule

 

 Cartilajul de rechin este un excelent ajutor in afectiunile articulare (reumatice, post-traumatice) si ale oaselor, condroitin sulfatul si calciul pe care le contine, dându-i un efect regenerant la nivelul articulatiilor si al structurii osoase. Are, de asemenea, efecte antitumorale, împiedicând în special procesul de vascularizare (angiogeneza) al tumorilor. Mucopolizaharidele din compozitia sa il fac și un bun imunostimulator, dar și un sustinator de efort fizic excelent.

 

Cartilaj de rechin are urmatoarele actiuni:

 

 Cartilajul de rechin contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, contribuie la mentinerea structurii si functionarii normale ale tesuturilor din articulatii, ajuta la mentinerea densitatii osoase normale, impiedica vascularizare (angiogeneza) formatiunilor tumorale.

 

Compozitie Cartilaj de rechin:

 

 Cartilajul de rechin  are in compozitie Cartilaj de rechin cu min. 10% calciu si min. 4% condroitina: 500mg; gelatina (capsula) – 100mg.

Mod de administrare Cartilaj de rechin:

 Cartilaj de rechin se administreaza cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

 

Cartilaj de rechin are urmnatoarele indicatii

Cartilaj de rechin se utilizeaza ca adjuvant in:

 •  - reumatism, bursite, tendinite
 •  - refacere dupa entorse, luxatii, fracturi
 •  - osteoporoza, tulburari de mineralizare
 •  - boala canceroasa in general
 •  - cancer pulmonar
 •  - cancer la prostata
 •  - cancer la san
 •  - cancer de piele
 •  - deficiente imunitare
 •  - psoriazis
 •  - spor de performanta (contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare)

 

Cartilajul de rechin un adjuvant preţios în boala canceroasa

 Studiile detaliate, facute despre acţiunea antitumorala a cartilajului de rechin, au aratat ca acesta acţioneaza pe nu mai puţin de trei cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer sa învinga aceasta afecţiune:

 1. Prin stimularea sistemului imunitar

 2. Prin împiedicarea vascularizarii tumorilor

 3. Prin inducerea morţii programate a celulelor tumorale – fiecare celula a organismului uman are o durata de viaţa limitata, dupa care se auto-distruge (mecanism numit apoptoza), fiind înlocuita de o celula tânara. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai funcţioneaza, însa prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintra în normal, fiindu-le indusa asa-numita „moarte programata”.

Cartilajul de rechin si imunitatea

 Desi nu au oase si ca atare nici maduva osoasa, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit ca rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai putin vulnerabile la cancer), ca sunt extrem de rezistenti la infectii si ca ranile lor se vindeca foarte repede si fara complicatii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de aparare al organismului de... campioni. „Sediul” fenomenalei capacitaţi de aparare a rechinilor este în chiar cartilajul lor, care administrat animalelor de experienţa a avut asupra imunitaţii a acestora efecte fenomenale si, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a obervat la soarecii bolnavi de cancer ca nivelul de celule ale sistemului imunitar creste mult mai mult la nivelul tumorii decât în sânge. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B si T, mai ales) sunt produse în numar mult mai mare, dar globulele albe (macrofagele) scad usor.

Precautii la administrarea Cartilajului de rechin:

  Cartilaj de rechin se administreaza cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu afectiuni renale, hepatice si cancer (numai sub supraveghere medicala). Produsul contine un ingredient de origine marina.  

Contraindicatii la administrarea Cartilaj de rechin:

  Cartilajul de rechin nu se administreaza in Hipercalcemie.

Prezentare Cartilaj de rechin:

 Cartilaj de rechin disponibil in flacon cu 60 capsule

 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu