Echinacea Propolis + Vitamina C 60cpr

Preț 11,20 ron tax incl.

  Echinacea Propolis + Vitamina C 60cpr este special conceput pentru a creşte rezistenţa organismului. Medicii recomandă produsul Echinacea Propolis + Vitamina C pentru tratarea durerilor de gât, răguşală şi tuse.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Echinacea Propolis + Vitamina C 60cpr


 Este cunoscut faptul că echinacea are proprietăţi imunostimulatoare, iar propolisul este cel mai puternic antiinfecţios natural. Tocmai din acest motiv medicii recomandă Echinacea Propolis + Vitamina C 60cpr în condiţii de imunitate scăzută, răguşală şi dureri de gât. Echinacea Propolis + Vitamina C 60cpr are efect antibiotic, antiviral, antiinflamator ;i este un excelent decongestionant la nivelul faringelui şi a căilor respiratorii. 

Echinacea Propolis + Vitamina C este alcătuit din următoarele ingrediente:

 -tinctură de echinacea (Echinaceae sp. herba) 68 mg;

 -vitamina C 38,25 mg;

 -echinacea (Echinaceae sp. herba) 34 mg;

 -tinctură de propolis 17 mg;

 -ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum) 17 mg;

 -excipienţi (celuloză microcristalină, stearat de magneziu, aerosil);

 -zahăr.


 Echinacea, recunoscută pentru proprietăţile sale imunostimulatoare, antivirale şi antibiotice, creşte rezistenţa organismului în diferite stări cu imunitate scăzută. Previne infecţiile respiratorii, urinare, genitale, herpes. Este utilizată în infecţii recidivante sau rezistențe la antibiotice.

 Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfecţios natural, fiind un antibiotic cu spectru larg, antiviral, imunostimulator, antiinflamator (de două ori mai eficient ca acidul acetilsalicilic), cicatrizant şi anestezic local. Studiile moderne au determinat acţiunea sa asupra a 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri virusuri.  Propolisul vindecă mucoasa bucală şi este eficient pentru candidoză orală. Nu dă fenomene rezistenţă, crescând totodată sensibilitatea microbilor la medicamente.

Echinacea Propolis + Vitamina C - Efecte

 - antialgic (calmează durerea);

 - antiinflamator;

 - imunostimulent;

 - antibiotic, antiviral;

 - decongestionant la nivelul faringelui şi a căilor respiratorii.

Echinacea Propolis + Vitamina C - Recomandări:

 - imunitate scăzută;

 - dureri de gât;

 - disfonie (răguşeală);

 - tuse.

Echinacea Propolis + Vitamina C - Contraindicaţii:

 Echinacea Propolis + Vitamina C nu se recomandă în caz de boli autoimune, înainte şi după transplantul de organe, în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Echinacea Propolis + Vitamina C - Sarcină şi alăptare:

 Nu se recomandă produsul Echinacea Propolis + Vitamina C femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Echinacea Propolis + Vitamina C - Efecte secundare şi interacţiuni:

Produsul Echinacea Propolis + Vitamina C se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Echinacea Propolis + Vitamina C - Mod de utilizare:

 Pentru copii se administrează 1 comprimat Echinacea Propolis + Vitamina C de 2-3 ori pe zi, între mese. Adulţii pot lua câte 2 comprimate de supt de 3-4 ori pe zi, între mese. După administrare, timp de 30 minute nu se consumă alimente sau lichide. Durata curei cu produsul Echinacea Propolis + Vitamina C este de 2-4 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Un comprimat asigură 47,8% din doza zilnică recomandată de vitamina C.

Echinacea Propolis + Vitamina C - Mod de prezentare 

 Produsul Echinacea Propolis + Vitamina C conţine 60 comprimate masticabile a 850 mg.

 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu