Silueta perfectă – controlul apetitului - 60 cps

Preț 30,40 ron tax incl.

  Silueta perfectă – controlul apetitului este produs special creat şi recomandat de către specialişti  persoanelor care ţin o cură de slăbire. SuplimentuL Silueta perfectă - controlul apetitului a fost creat pentru a menţine senzaţia de saţietate.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Silueta perfectă – controlul apetitului - 60 capsule

 Suplimentul Silueta perfectă - controlul apetitului este creat dintr-un complex de plante naturale care ajută şi menţine senzaţia de saţietate. Efectele pe care le produce suplimentul Silueta perfectă - controlul apetitului sunt: laxativ prin stimularea directă a peristaltismului intestinal, creează senzaţia de saţietate şi reduce pofta de mâncare. Silueta perfectă - controlul apetitului este destinat persoanelor care ţin sau doresc să ţină cură de slăbire.


Produsul Silueta perfectă - controlul apetitului conţine următoarele Ingrediente/capsulă: 

 Extract total 10:1 de Hoodia gordonii 196 mg, spirulină (Spirulina platensis) 98 mg, fibre vegetale din grâu (Triticum aestivum), extract de frunze de senna (Sennae folium) standardizat în min. 20% senozite, rădăcină de cicoare (Cichorii radix) 49 mg.

 Hoodia gordonii este o plantă originară din deşertul Kalahari. Ea a fost folosită de secole de triburile nomade care mestecau tulpini de hoodia gordonii şi erau astfel în stare să meargă zile întregi fară să mănânce, dar şi fără să-şi piardă puterea fizică.

Ea acţionează la nivelul centrului saţietăţii din hipotalamus, eliberând un compus chimic similar cu glucoza, dar de 100 de ori mai puternic care inhibă senzaţia de foame. Astfel Hoodia vă ajută să mâncaţi mai puţin, saţietatea instalându-se mai repede.

 Spirulina conţine 70% proteine de înaltă calitate (mai multe decât carnea) şi o mare concentraţie de nutrienţi care sunt foarte uşor asimilabili de către organism. Astfel, contribuie la controlul greutăţii prin scăderea apetitului având totodată şi efect hipocolesterolemiant. Studiile au arătat că acizii graşi omega-3 şi omega-6 continuţi de spirulină sunt responsabili de scăderea colesterolului.

 Frunzele de senna (siminichie) au o eficientă acţiune laxativă prin conţinutul în senozite şi antrachinone care inhibă reabsorbţia apei la nivelul intestinului gros. Astfel, cresc volumul şi presiunea conţinutului intestinal care stimulează mişcările peristaltice restabilind regularitatea scaunelor şi conducând la detoxifierea rapidă a organismului.

 Cicoarea contribuie la controlul greutăţii prin scăderea apetitului având totodată şi efect hipocolesterolemiant.

 Fibrele vegetale sporesc volumul hranei fară aport de calorii, astfel crează senzaţia de saţietate. De asemenea elimină din organism reziduurile metabolice prin stimularea peristaltismului intestinal.

Produsul  Silueta perfectă - controlul apetitului are următoarele efecte:

 - reduc pofta de mâncare;

 - crează senzaţia de saţietate;

 - laxativ prin stimularea directă a peristaltismului intestinal.

Produsul Silueta perfectă - controlul apetitului este recomandat: 

 - persoanelor care ţin sau doresc să ţină o cură de slăbire.

Produsul  Silueta perfectă - controlul apetitului - Contraindicaţii:

 Nu se recomandă suplimentul Silueta perfectă - controlul apetitului copiilor sub 12 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Produsul Silueta perfectă - controlul apetitului - Sarcină şi alăptare:

 Nu se recomandă stimulentul Silueta perfectă - controlul apetitului femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Produsul  Silueta perfectă - controlul apetitului - Efecte secundare şi interacţiuni:

 Suplimentul Silueta perfectă - controlul apetitului se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Produsul  Silueta perfectă - controlul apetitului - Mod de utilizare

 Se administrează câte o capsulă de 3 ori pe zi, cu jumătate de ora întainte de masă. Administrarea se face cu cel putin 200ml apă sau ceai.

Durata unei cure cu produsul Silueta perfectă - controlul apetitului este de 2 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. Pentru un efect forte recomandăm asocierea cu capsulele SILUETA PERFECTĂ CONTROLUL GREUTĂŢII.

Produsul  Silueta perfectă - controlul apetitului - Evaluarea eficienţei:

 *S-au administrat combinaţii personalizate de capsule şi ceai din gama “Silueta perfecta”, timp de 3 luni la paciente supraponderale, fară patologie asociată.

*S-a urmărit reducerea apetitului, activarea arderilor grăsimilor, scăderea valorilor lipidelor şi a colesterolului, scăderea în greutate, detoxifierea organismului.

*S-a constatat scăderea în greutate între 6 şi 8 Kg la toate pacientele şi scăderea valorilor lipidelor şi colesterolului pentru 66% din paciente cu 30-50 unităţi.

*Produsele au fost bine tolerate şi lipsite de reacţii adverse.

Produsul  Silueta perfectă - controlul apetitului - Mod de prezentare:

Produsul  Silueta perfectă - controlul apetitului conţine 60 capsule a câte 490 mg.

 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu