Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Fluxxtem Fertil 80cps - Herbagetica

Fluxxtem Fertil este un supliment nutritiv care face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem. Toate componentele acestui supliment stimuleaza activitatea gonadelor, adica a ovarelor la femei, respectiv a testiculelor la barbati, imbunatatind ca atare fertilitatea la ambele sexe. 

Read moreShow less
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Fluxxtem Fertil 80cps - Herbagetica

 

Acest supliment nutritiv face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârșit, putându-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte). Acest produs are la bază câțiva stimulatori 100% naturali de celule stem, între care se distinge prin valoarea sa terapeutică alga AFA. Aceasta din urma este o raritate a naturii, deoarece exista un singur loc în lume unde crește în cantități suficiente și are proprietățile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite. Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmenții albaștri și verzi, existenți in alga AFA, stimulează producția de celule stem din măduva spinării, în timp ce o altă categorie de substanțe conținute de alga AFA (niște polizaharide) stimulează migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Mai mult, in acest produs, alga AFA este asociata si cu extractul de Ginseng indian (Ashwagandha), cu Branca ursului și Chlorella. Toate componentele acestui supliment stimuleaza activitatea gonadelor, adica a ovarelor la femei, respectiv a testiculelor la barbati, imbunatatind ca atare fertilitatea la ambele sexe. De asemenea, ingredientele acestui produs redau tineretea biologica si imbunatatesc viata sexuala, crescand si pe aceasta cale sansele de procreere.

 

Acțiuni Fluxxtem Fertil:

Stimuleaza productia de celule stem adulte

  • stimuleaza activitatea gonadelor
  • vasodilatator genital
  • tonic psihic
  • calmant psihic
  • stimuleaza fertlitatea.

 

Indicații Fluxxtem Fertil(în baza studiilor științifice acceptate internațional):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

  • infertilitate feminina (stimuleaza circulatia sanguina in zona genitala, stimuleaza activtatea ovarelor, moduleaza reactia imuna)
  • infertilitate masculina (stimuleaza circulatia sanguina in zona genitala, stimuleaza secretia endocrina si exocrina a testiculelor)
  • imbatranire prematura

 

Mod de administrare Fluxxtem Fertil:

De regula, se iau cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

 

Contraindicatii Fluxxtem Fertil:

Nu se administreaza copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de afectiuni urinare

 

Compozitie Fluxxtem Fertil:

Branca ursului (Heracleum sphondylium) seminte pulbere - 113,75 mg, Ashwagandha (Withania somnifera) extract hidroalcoolic 4:1(guma arabica) din radacini - 87,5 mg, Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) pulbere - 87,5 mg, Ginseng chinezesc (Panax ginseng) radacina pulbere - 26,25 mg, Spirulina (Spirulina maxima) pulbere - 17,5 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) pulbere - 17,5 mg. Capsula tare de gelatina

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare